pondělí 15. května 2017

Kapitula II.



Kapitula II. 

V sobotu a v neděli (6. a 7. května) jsme přerušili naše rokování. Využil jsem této příležitosti a odjel navštívit své příbuzné do Cuneo. 

V pondělí ráno v 9:30 náš program zase pokračuje. Tento druhý týden Kapituly si znovu budeme vzájemně naslouchat a diskutovat o vztazích a realitě v naší Provincii. Středa je věnována Středoafrické republice, proto jsou zde mezi námi P. Anastasio, který je prokurátorem misií a P. Domenico, který je odpovědný za misii v Kamerunu. Prezentujeme spolubratrům realitu, naděje a problémy, související s naší prací ve Středoafrické republice. Poslední ráno předsedá Eucharistii P. Mesmin ze Středoafrické republiky, je převorem našeho kláštera v Bangui.

A máme tu také speciálního hosta: je jím soška malého Ježíše. Je oblečený v africkém stylu, s výšivkami afrických motivů, které realizovala Eva Kolmann podle návrhu Reginy. Tyto šaty vyrazily v sobotu do Prahy, aby je P. Mesmin předal našim spolubratrům jako projev vděčnosti a důvěry ze strany Středoafrické republiky.

















Žádné komentáře:

Okomentovat